Nukrate tagasilöökidega võidelnud ralliäss tahtis tänavuseks WRCsse naasta

Christopher Krutto
Copy
Hayden Paddon.
Hayden Paddon. Foto: Reporter Images/Scanpix

Uus-Meremaa rallisõitja Hayden Paddoni viimane MM-start jääb 2018. aastassse, kui ta tuli hooaja viimasel etapil Austraalias lausa teisele kohale. Kuigi tal on suur tahe uuesti MM-sarjas sõita, siis seni on kõik plaanid luhta läinud.

Tunamullu proovis ta isiklike vahenditega MM-sarja naasta. Esmalt pidi ta sõitma Soomes, kuid lõhkus ralliks ettevalmistamisel auto. Järgmine start pidanuks toimuma Austraalias, kuid etapp jäeti ulatuslike metsapõlengute tõttu ära. 2019. aastal sai ta MM-sarjas siiski ühe ralli kirja (Wales), kuid seda klass madalama R5 autoga.

Möödunud hooajal pidi ta võistlema Uus-Meremaal, mis oleks algse kalendri järgi olnud hooaja viimane etapp, kuid see jäi ära maailmas puhkenud koroonakriisi tõttu. 

Nüüd tunnistas ebaõnnerüütel Paddon, et soovis ka tänavu MM-sarjas rajale tulla. «Meil oli mitu katset tänavu tagasi tulla. Teiselt poolt maailmast Uus-Meremaal programmi rahastamine on väga palju raskem. Töötame nüüd 2022. aasta ideede kallal, kuid võtame teise lähenemise,» sõnas uusmeremaalane ühismeedias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles