PSG lükkas Madridi hiigelpakkumise tagasi ja tahab Mbappe eest veel rohkem

Christopher Krutto
Copy
Kylian Mbappe tulevik on hetkel lahtine.
Kylian Mbappe tulevik on hetkel lahtine. Foto: LOIC VENANCE/SCANPIX

Eile õhtul hakkasid levima jutud, et Madridi Reali jalgpalliklubi tegi prantslase Kylian Mbappe eest 160 miljoni eurose pakkumise, kuid tema praegune koduklubi Pariisi Saint-Germain lükkas selle tagasi.

Mbappe liitus PSG-ga 2017. aastal 180 miljoni euro eest, kuid tema leping saab tuleval aastal läbi ja noor ründetäht on kõik lepingupikenduse pakkumised tagasi lükanud. Mitmete väljaannete sõnul on tema kindel plaan liituda Realiga – kas sel suvel üleminekuga või tuleval aastal vabaagendina.

The Athletic vahendab, et PSG lükkas pakkumise tagasi, kuid ootab Madridi Realilt uut pakkumist, mis oleks lähemal 200 miljonile eurole. Kui selline pakkumine peaks tulema, siis on PSG-l keeruline see tagasi lükata, sest tuleval suvel võiks Mbappe juba tasuta üle minna.

Kindel on see, et mängija ise tahab Madridi Realiga liituda ja Hispaania tippklubi näeb temas järgmist suurt tähte. Nüüd on kõik PSG käes, sest üleminekutega hästi kursis oleva ajakirjaniku Fabrizio Romano sõnul ei soovi Mbappe tüliga klubist lahkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles