VIDEO Venemaa naissportlane selgitas, miks astus ta kaalule vaid rätik ümber

Postimees Sport
Copy
Diana Avsaragova.
Diana Avsaragova. Foto: @pantera_57_/ig

Venemaa naisvõitleja Diana Avsaragova astus enne ringi minemist kaalule, keha katmas vaid rätik. Tšetšeeniast pärit 23-aastane võitleja selgitas nüüd kentsaka vahejuhtumi tagamaid.

Juulis toimunud MMA matšil Bellator 262 kaalus Avsaragova 100 grammi üle lubatud piiri. Tunni jooksul oli tal võimalus kaalu langetada. Talle pakuti varianti juukseid lõigata, kuid Avsaragova otsustas sellest loobuda. «Mees, kes kaalumise eest vastutas, ütles, et see pole vajalik. Lisaks pole midagi sellist varem tehtud,» ütles Avsaragova Eurospordile.

Võistluskaalu sobimiseks otsustas ta hoopis radikaalsema võimaluse kasuks. Avsaragova viskas seljast kõik keha katnud riided ja astus kaalule, ihu ümber vaid rätik. Kui tema ümber tulid kohtunikud koos linaga, viskas Avsaragova seljast ka rätiku ja seisis kontrollkaalul ihualasti.

Kogu ettevõtmisel oli põhjust, sest Avsaragova mahtus võistluskaalu ja sai matšil osaleda. Hiljem antud intervjuus tunnistas sportlane, et unustas enda ümber välkunud kaameradki. «Isegi kui minu ümber poleks olnud lina, siis ma poleks neid märganud. Ainus asi, millest ma hoolisin, oli võistluskaalu saamine,» ütles Avsaragova.

Pärast eriskummalist kaalumist oli Avsaragova võidukas ka võitlusringis, alistades Gabriella Gulfini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles