Shamrocki peatreener kiitis Florat: nad väärisid edasipääsu

Rasmus Vatter
, Suvereporter
Copy
Stephen Bradley.
Stephen Bradley. Foto: Lorraine O'Sullivan/SCANPIX

Konverentsiliiga otsustavas eelringis Tallinna Florale kahe mängu kokkuvõttes 5:2 alla jäänud Shamrock Roversi peatreeneri Stephen Bradley sõnul vääris Eesti klubi oma edasipääsu.

«Ma arvan, et me ei mänginud oma taset välja. On ilmselge, et suurem osa kahjust tehti meile avamängus. Florat tuleb kiita, ta oli kahe mängu kokkuvõttes parem meeskond ja vääris edasipääsu,» rääkis 36-aastane Bradley.

«Me mängisime paremini kui möödunud nädalal. Vastaste väravavaht tegi häid tõrjeid ja meie viga kohe karistati. Heade mängijatega juhtub selliseid asju,» kiitis Iiri klubi peatreener nii Matvei Igoneni kui ka Rauno Sappineni.

Sappineni löödud värava tõrjumisel suure prohmaka teinud väravavahile Bradley näpuga ei soovinud näidata: «Alan (Mannus) on varem suurepäraselt mänginud ja teeb seda kindlasti uuesti. Tänane päev oli lihtsalt tööõnnetus.»

«Meie mängijad näitasid meeletut tahtejõudu. Teades, et nad on ohtlik meeskond, oleks olnud väga lihtne kordusmängu eel lootus kaotada. 

Ma usun, et mängisime hästi, aga see mäng on nüüd möödanik. Õpime sellest ja tuleme järgmine aasta tugevamana tagasi,» lõpetas iirlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles