Tänu Florale pääseb edaspidi eurosarja neli Eesti klubi (1)

Rasmus Vatter
, Suvereporter
Copy
FC Flora.
FC Flora. Foto: Sander Ilvest

Kui pikka aega oli igati harjumuspärane, et suvistes eurosarjamängudes osales neli Eesti vutiklubi, siis tänavu oli kohti vaid kolm. Alates 2023. aastast saab eurosarjade eelringides näha taas nelja erinevat Eesti meeskonda.

Eesti jäi neljandast eurokohast ilma, sest vahepealsed tulemused olid lihtsalt sedavõrd nigelad. Kuna kohtasid jagatakse aastase viibega, siis kõige madalam punkt ootab eestlasi järgmisel aastal alles ees. Nimelt tuleb Eesti meistril alustada eurohooaega Meistrite liiga eel-eelringist.

Tallinna Flora eduka eurohooaja toel on Eesti tõusnud Euroopa klubijalgpalli pingereas 49. kohale. Neljanda eurokoha jaoks tuleb olla vähemalt 50 hulgas. Kuna ainsa riigina saab meid tahapoole lükata vaid Gibraltar, kelle meister Lincoln Red Imps alistas lätlaste Riia FC, tähendab see, et Flora on eestlastele ülejärgmiseks hooajaks neljanda koha juba kindlustanud.

Tasub märkida, et Floral on võimalik Konverentsiliigas häid tulemusi tehes Eesti riiklikku koefitsienti veelgi parandada.

Neljaliikmelised Konverentsiliiga alagrupid selguvad täna kell 14.30 algavas loosis ning Postimees kajastab seda tekstipõhise otseblogina.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles