Lewandowski ja Neuer haarasid võidumängus endale Bayerni eelmiste legendide rekordid

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Väravamasin Robert Lewandowski.
Väravamasin Robert Lewandowski. Foto: CHRISTOF STACHE

Müncheni Bayern on Saksamaa jalgpalli kõrgliigas alustanud uut hooaega tarmukalt: hooaja kolmandas mängus alistati Berliini Hertha koguni 5:0. 

Bayerni avas mänguskoori juba kuuendal minutil, mil täpne oli Thomas Müller. Nende esiründaja Robert Lewandowski virutas avapoolaja keskel teise, enne kui 70. ja 86. minutil oma kübaratriki vormistas. Müncheni suurklubi viies tabamus kirjutati Jamal Musiala nimele.

Pärast kohtumist kõneldi mõistetavalt kõige rohkem kaabutrikiga hakkama saanud Lewandowskist. Nimelt oli see, kui arvestada ka eelmist hooaega, 13 järjestikune Bundesliga kohtumine, kus poolakas väravavõrku sahistanud.

Kui arvesse võtta ka ülejäänud sarjad, on Lewandowski skoorinud nüüd 16 järjestikuses kohtumises. Nõnda haaras ta endale Bayerni klubi rekordi, mis kuulus siiani 15 kohtumisega äsja surnud Gerd Mülleri nimele.

Lisaks kukkus tolles kohtumises ka teise Bayerni legendi, väravavaht Oliver Kahni tippmark. Kui omaaegne puurivaht suutis Bundesligas oma puuri puhtana hoida 204 kohtumises, siis Manuel Neuerile oli eilne nullimäng tema kõrgliigakarjääri 205.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles