Cristiano Ronaldo üleminek pani jalgpallimaailma kihama

Karl-Joosep Küngas
Copy
Manchester Unitedi fännid tõid Cristiano Ronaldo juba endaga tribüünidele kaasa. Järgmises kohtumises peaks teda nägema väljakul Unitedi särgis.
Manchester Unitedi fännid tõid Cristiano Ronaldo juba endaga tribüünidele kaasa. Järgmises kohtumises peaks teda nägema väljakul Unitedi särgis. Foto: CARL RECINE

Jalgpallimaailmas on sel suvel toimunud väga palju muutusi. Viimane ja vaat et suurim sündmus oli reedel, mil Cristiano Ronaldo otsustas Torino Juventuse särgi vahetada Manchester Unitedi oma vastu.

36-aastane Ronaldo on maailma kõige jälgitum inimene. Pärast seda, kui portugallane andis möödunud nädalal teada, et ei soovi enam Juventuses mängida, hakkas pihta võidujooks kõigi suurklubide vahel.

Esmalt seostati Portugali superstaari Pariisi Saint-Germainiga, kes oli sel suvel meeskonda täiendanud juba mitme kogenud jalgpalluriga. Nende hulka kuuluvad näiteks Sergio Ramos, Georginio Wijnaldum ja mõistagi pöörase ülemineku teinud Lionel Messi. Siiski ei soovinud PSG tasuda Ronaldo eest küsitud 30 miljoni eurost üleminekutasu ja kõik jäi katki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles