Messi tegi PSG eest debüüdi, kuid väravavõrku sahistas ainsana Mbappe

Postimees Sport
Copy
Lionel Messi esimeses kohtumises PSG eest.
Lionel Messi esimeses kohtumises PSG eest. Foto: FRANCK FIFE/AFP/Scanpix

Lionel Messi tegi pühapäeva õhtul debüüdi oma uue koduklubi Pariisi Saint-Germaini eest. Argentiinlane liitus kohtumisega vahetusmängijate pingilt, kui kohtumise kõik väravad olid juba löödud.

PSG jätkab Prantsusmaa kõrgliigas pärast neljandat vooru ainsa klubina täiseduga. Pühapäeval võideti 2:0 tabeli lõpus asetsevat Reimsi. Väravad lõi 16. ja 63. minutil PSG ründeäss Kylian Mbappe.

Klubi uus täiendus 34-aastane Messi tuli väljakule 66. minutil vahetusest täismaja publiku ees. Fännide ovatsioonide saatel lahkus platsilt tema hea sõber Neymar, kelle asemel Messi väljakule sööstis.

Peatreener Mauricio Pochettino ütles, et Messi pole veel parimal tasemel, kuid kahe nädala jooksul saab taas vormi. «Ootame temalt parimat. Olen väga õnnelik, et ta tegi oma debüüdi. See oli tema jaoks väga tähtis,» ütles Pochettino Amazonile.

Messi jaoks oli tegemist esimese mänguga pärast juulis toimunud Copa America finaali, mille ta Argentina koondisega võitis. PSG on Messi jaoks karjääri jooksul alles teine klubi, sest juba 13-aastaselt liitus ta Barcelonaga. Nende ridades lõi ta 778 mängus 672 väravat.

Reimsi vastu mõlemad väravad löönud Mbappe on nüüd PSG eest 175 mängus löönud 135 väravat. Peagi võib ta aga klubist lahkuda, sest Madridi Real on 22-aastase ründaja eest teinud 160 miljoni euro suuruse pakkumise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles