Kas Eesti koondise esiväravavaht jätkab Arsenalis?

Postimees Sport
Copy
Karl Jakob Hein.
Karl Jakob Hein. Foto: Raul Mee

Viimaste hooaegadega Eesti jalgpallikoondise esikindaks tõusnud Karl Jakob Heina (lähi)tulevik on kuum teema nii siinses kui ka välismaa meedias. 

13. augustil kuulus Hein esimest korda Inglismaa kõrgliiga matšis Arsenali põhivõistkonna rivistusse, olles Bernd Leno järel teine väravavaht. Väljakule aga meie mees ei pääsenud ja mõned päevad hiljem liitus tiimiga uus puurilukk Aaron Ramsdale. 

Pärast seda, kui eestlane langes tiimi kolmandaks numbriks, kogusid kõvasti tuure erinevad kuulujutud. Arutati nii Heina laenule minemist, aga ka Arsenalist jäädavalt lahkumist. Milline on tegelik seis?

«Minu teada saab homme [ülemineku]aken läbi. Siis selgub,» ütles Hein tänasel koondise pressikonverentsil. Ta täpsustas: «Pigem ei juhtu midagi.»

Noor väravavaht lisas: «Oleme kogu hooajaeelse perioodi vältel lepinguläbirääkimisi teinud ja usun, et lähipäevil selgub, mis saama hakkab. Praegu olen Arsenali mängija ja olen seal rahul.»

Hein kogub Arsenalis peamiselt mänguminuteid U23 satsi eest, kuid treenib põhivõistkonnaga. Korralikud tööpäevad saab puurilukk järgmise poolteist nädala jooksul, mil Eesti koondis kohtub Belgia, Põhja-Iirimaa ja Walesiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles