FOTO Palju küsimusi tekitanud foto: kas Bottas sai Mercedeselt lahkumiskingituse?

Postimees Sport
Copy
Valtteri Bottas.
Valtteri Bottas. Foto: Lauri Rotko via www.imago-images.de/Scanpix

Päev-päevalt koguvad tuure kuulujutud, et praegune Mercedese F1 tiimi sõitja Valtteri Bottas on järgmisel hooajal sõitmas Alfa Romeo meeskonnas. Hiljuti pani soomlane oma Instagrami lehele pildi oma uuest Mercedese sportautost. Paljud avaldasid arvamust, et tegemist võis olla Bottase lahkumiskingitusega.

Mida aeg edasi, seda kindlamana tundub, et 2022. aastal kuuluvad Alfa Romeo meeskonda kaks soomlast – praegu tiimis sõitev Kimi Räikkönen ja temaga liituv Bottas. Kuuldustele valas õli tulle Bottase avaldatud foto, mis jättis kahetise mulje: oli tegemist Mercedese hüvastijätukingitusega või hoopis uue lepingu puhul antud ametiautoga, kirjutas Soome väljaanne Iltalehti.

Instagramis andsid fännid mõista, et selle pildi pealt võib välja lugeda erinevaid uudiseid. «Ootame teadaannet, et Bottas on 2022. aastal Mercedese piloot,» kirjutas üks. «Kas see on lahkumiskingitus?» küsis teine.

Kui Bottasele antakse Mercedesest hundipass, saab suure tõenäosusega tema mantlipärijaks George Russell, kes tuli Williamsi meeskonna ridades eelmisel etapil Belgias teiseks ja teenis karjääri esimese poodiumikoha.

F1 karussell jätkub juba sel nädalavahetusel, kui Hollandis Zandvoorti ringrajal sõidetakse Max Verstappeni koduetapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles