KHLis debüteeriv Rooba toodi tiimi liidri rolli kandma

Christopher Krutto
Copy
Robert Rooba loodab uuel hooajal jõuda koos koduklubi Tšerepovetsi Severstaliga KHLi play-off’i. Hooajaeelsetes mängudes on ta näidanud head minekut. 
Robert Rooba loodab uuel hooajal jõuda koos koduklubi Tšerepovetsi Severstaliga KHLi play-off’i. Hooajaeelsetes mängudes on ta näidanud head minekut. Foto: Facebook/Tšerepovetsi Severstal

Viimased viis hooaega Jyväskylä JYPi esindanud Eesti parim jäähokimängija Robert Rooba teeb 27-aastasena karjääris sammu edasi ja liigub tugevast Soome liigast veel kõvemasse Kontinentaalsesse hokiliigasse (KHL) ja hakkab seal esindama Tšerepovetsi Severstali. Uue hooaja eel tunnistas Rooba Postimehele, et soovib KHLis kanda kinnitada ja tiimiga koos play-off’i jõuda.

Möödunud hooajal näitas Rooba elu parimat minekut ja viskas Soome kõrgliigas 59 mänguga 30 väravat ja jagas 11 resultatiivset söötu, mis teeb kokku 41 resultatiivsuspunkti; hooaeg varem oli see näitaja 24, tunamullu 25. Kõik see teenis talle lepingu KHLis, millega täitus Tallinnast pärit hokimehe üks eluunistusi. Nüüd soovib ta mulluse hoo edasi viia uude liigasse.

Roobast oodatakse liidrit

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles