Soome ralli saab peagi positiivseid uudiseid

Christopher Krutto
Copy
Ott Tänak 2019. aasta Soome rallil.
Ott Tänak 2019. aasta Soome rallil. Foto: Sander Ilvest

Soome autospordiliidu tegevdirektor Riku Bitter tunnistas, et lähinädalatel peaks nad WRC-sarja korraldajatelt saama positiivseid uudiseid.

Erandkorras oktoobri lõpus sõidetavat Soome rallit hetkel 2022. aasta esialgsest kalendrist ei leia, kuid Bitteri sõnul pole selle pärast vaja väga muret tunda. «Me peame WRC-sarja promootoriga praegu läbirääkimisi. Eesmärk on lüüa käed enne tänavust rallit,» sõnas ta Iltalehtile antud intervjuus.

Bitteri sõnul on WRC-sarja eesmärk hoida klassikaliste rallide hulka kuuluvat Soomet kalendris. «Jah, Jyväskylä on osa MM-kalendrist, selles ei ole enam mingit kahtlust. Praegu on asjad vaid pisidetailide taga,» seletas Bitter, kelle sõnul pole plaanis MM-ralli toimumiskohta Kesk-Soomest ära kolida.

Kuigi tänavu toimub Soomes lausa kaks MM-etappi – talvel sõideti seal Arctic Rallyt, kus seni hooaja ainsa võidu noppis Ott Tänak – siis tulevikus see ilmselt ei kordu. «Oleme valmis organiseerima ühel aastal kaks MM-rallit, aga vaevalt see nii läheb,» tunnistas soomlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles