Konkurent tipptennisisti kahtlaselt pikkadest WC-pausidest: kas seal on mingi maagiline koht?

Christopher Krutto
Copy
Stefanos Tsitsipase kahtlaselt pikad vetsupausid on konkurendid vihaseks ajanud.
Stefanos Tsitsipase kahtlaselt pikad vetsupausid on konkurendid vihaseks ajanud. Foto: TIMOTHY A. CLARY/SCANPIX

Kreeka tennisemängija Stefanos Tsitsipas (ATP 3.) on viimasel ajal teinud pikki WC-pause ja see on konkurentidel ajanud harja punaseks.

Kui pärast kaotust Tsitsipasele US Openil oli 23-aastase kreeklase vastu kriitiline kolmekordne suure slämmi turniiride võitja Andy Murray, siis nüüd võttis sõna sakslane Aleksander Zverev.

«Neid võib teha, aga on kirjutamata reeglid, mida mängijad järgivad. Seda juhtub temaga igal kohtumisel. See ei ole normaalne. Ta tegi nii minu vastu Cincinnatis ja siin jälle. Ta on üks paremaid tennisemängijaid maailmas ja ma ei arva, et ta peaks nii tegema. Sellised asjad juhtuvad juunioride turniiridel, mitte siis, kui sa oled maailma esimese kolme seas,» vahendas sakslase kriitilisi sõnu AFP.

«Tsitsipas läheb vetsu rohkem kui 10 minutiks. Tema isa kirjutab telefoni sõnumi ja Tsitsipas tuleb tagasi täiesti teise taktikaga. Ta läheb kas kuskile maagilisse kohta või on kellegagi ühenduses,» rääkis Zverev.

Tema sõnul peaks mängijate vahel olema austus ja kuigi on võimalik, et ta läkski niisama tualetti, siis seda juhtub liiga tihti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles