ManU väravavaht: soovin tõusta klubi legendide sekka

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David de Gea
David de Gea Foto: SCANPIX

Suvel Manchester Unitedi jalgpalliklubiga liitunud väravavaht David de Gea usub, et ta suudab senistest eksimustest õppida ning tõusta klubi legendide sekka.

De Gea osteti suvel 21,8 miljoni euro eest Madridi Atleticost ning ilusate etteastete kõrval on sisse tulnud ka eksumusi, mille eest on ta kõvasti kritiseerida saanud. Samas soovib de Gea kriitikutele tõestada, et temas on rohkem sisu, kui kohati on välja paistnud.

«Mul on soov veeta Manchester Unitedis veel pikki aastaid. Soovin tõsuta legendaarsete Unitedi väravavahtide sekka ja teenida inimeste austuse. Tahan aidata Unitedil ajalugu teha,» sõnas de Gea.

Samas tunnistas de Gea, et teda on paljuski inspireerinud ka ManU legendaarne puurilukk Peter Schmeichel. «Peter Schmeichel oli legendaarne ja ta on igale väravavahile eeskujuks,» lisas 21-aastane hispaanlane.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles