Vaktsiinist keeldunud jalgpallitäht nakatus koroonaviirusega

Christopher Krutto
Copy
Granit Xhaka.
Granit Xhaka. Foto: OLI SCARFF/Scanpix

Šveitsi jalgpallikoondise kapten ja Londoni Arsenali mängija Granit Xhaka andis positiivse koroonatesti ja peab seetõttu jääma isolatsiooni.

Eile kohtus Šveitsi koondis Baselis maavõistluse raames Kreekaga, kuid sellest jäi eemale koondise kapten Xhaka, kellel ilmnesid mängupäeva hommikul koroonaviiruse sümptomid. Kuigi esimene test oli negatiivne, siis teine positiivne ja seetõttu jäeti ta isolatsiooni.

Kusjuures Xhaka oli üks vähestest Šveitsi koondislastest, kes ei ole ei vaktsineeritud ega haigust läbi põdenud. «Ta ei ole vaktsineeritud. Jätsime selle iga mängija jaoks vabaks. See on nende isiklik otsus, nagu igal šveitslasel. Me oleme soovitanud kõigil vaktsineerida, aga ta otsustas selle vastu ja tema õigus on olla vaktsineerimata,» seletas Šveitsi koondise kommunikatsioonijuht Adrian Arnold Blickile.

Kusjuures Xhaka on juba kümnes Londoni Arsenali mängija, kes on viirusega nakatunud. Nende hulka kuuluvad näiteks Pierre-Emerick Aubameyang, Alexandre Lacazette ja suvel suure raha eest keskkaitset tugevdama ostetud Ben White.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles