Roberts Štelmahers: hooaeg algab suure väljakutsega, me ei karda seda

Ville Arike
, reporter
Copy
BC Kalev/Cramo peatreener Roberts Štelmahers.
BC Kalev/Cramo peatreener Roberts Štelmahers. Foto: Sander Ilvest

Eelmisel hooajal Eesti-Läti korvpalliliiga võitnud BC Kalev/Cramo meeskonna peatreenerina alustab kolmandat sügist järjest lätlane Roberts Štelmahers, eesmärgid on jäänud samaks ning üks ülesanne tuli suvega juurdegi. Jutt käib mõistagi Meistrite liigast.

Štelmahersi käe all on kindel üks asi – Kalev läheb iga mängu võitma, vahet pole, kes vastu astub. Eelmisel hooajal alistati mäletatavasti ka Moskva CSKA ning nüüd pole tugevas VTB Ühisliigas enam ühtegi meeskonda, kellest poleks jagu saadud. Uueks hooajaks võeti uus ülesanne.

Meistrite liiga kvalifikatsiooni üks alagruppe algab 13. septembril Tallinnas. Kalev võõrustab viit külalist ja läheb esimesena veerandfinaalis vastamisi Lissaboni Sportinguga. Kui õnnestub võita, ootab poolfinaalis ees Bari Mornar Montenegrost ning tabeli teisel poolel on tugev Saksamaa klubi Bamberg. Mornari ja Bambergi koosseisus on vägagi kvaliteetsed, suurte Euroopa liigade kogemustega mängijad. Ning edasi põhiturniirile pääseb ainult Tallinnas peetava miniturniiri võitja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles