Unitedi JOKK-skeem ja tiimikaaslase ilus žest andsid Ronaldole tagasi tema legendaarse särginumbri

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Cristiano Ronaldo ja tema legendaarne särginumber.
Cristiano Ronaldo ja tema legendaarne särginumber. Foto: Instagram @manchesterunited

Mõnda aega oli lahtine, kas augustikuu viimastel päevadel Torino Juventusest tagasi Manchester Unitedisse kolinud Cristiano Ronaldo saab Inglismaal kanda ikkagi oma meelisnumbrit 7, kuid praeguseks on selge, et vastus on jaatav.  

Probleemi tuum seisnes selles, et eelmisest hooajast kandis Unitedis number 7 särki Edinson Cavani, kellele registreeriti sama number ka tänavuse hooaja alguses. 

Inglismaa kõrgliiga reeglid ei luba aga niisama särginumbreid vangerdada, mistõttu polnudki selge, kas Ronaldo saab oma kuulsat kaubamärki CR7 ikkagi edasi turundada. 

Vastavalt reeglitele olnuks see võimalik ainult siis, kui Premier League väljastab Ronaldole spetsiaalse eriloa, mida siiani kellelegi antud pole, või Cavani lahkub klubist.

Ent United leidis probleemile hoopiski kolmanda, JOKK-lahenduse. Nimelt saatsid nad Leeds Unitedisse laenule Daniel Jamesi, kellele kuulus seni särginumber 21. Selle numbri võttis seejärel endale Cavani, kes kannab sama numbrit ka Uruguay koondises, mille tulemusena jäi omakorda sujuvalt priiks number 7. Mille siis Ronaldo endale haaras. 

«Ma polnud kindel, kas mul on võimalik siin uuesti number seitse särki kanda, seega tahan tänada Edit (Edinson Cavanit – toim) selle imelise žesti eest,» lausus portugallane. 

Teisel vutimaailma suurnimel Lionel Messil nii hästi ei läinud. Tema pidi Pariisi Saint-Germainis oma senisest särginumbrist 10 loobuma, kuna seda kandis juba Neymar. Nõnda jookseb Messi nüüd platsil ringi numbri 30 all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles