Osaka langes USA lahtistel konkurentsist ja avaldas seejärel pommuudise

Christopher Krutto
Copy
Naomi Osaka.
Naomi Osaka. Foto: Jerry Lai/SCANPIX

Maaillma kolmas reket Naomi Osaka pidi US Openil tunnistama kolmandas ringis 18-aastase kanadalanna Leylah Fernandeze (WTA 73.) 5:7, 7:6, 6:4 paremust ja avaldas pärast kohtumist pommuudise

Noor kandalanna võitles südilt ja kuigi esimese seti kaotas, siis teises noppis võidu kiires lõppmängus ja kolmandas kindlustas kohtumise võidu. Kuigi see on juba iseenesest suur uudis, siis kohtumisele järgnenud pressikonverents oli veelgi märgilisem.

Seal tunnistas jaapanlanna, et ei naudi enam tippsporti. «Ma tunnen, et viimasel ajal ei tunne ma ennast pärast võitu õnnelikuna. Tunnen rohkem kergendust ja kui kaotan, olen väga kurb. Ma ei usu, et see on normaalne,» rääkis Osaka.

Pärast seda avaldust hakkas 23-aastane Osaka nutma ja kuigi pressikonverentsi moderaator proovis seda lõpetada, soovis noor tennisetäht jätkata. «Ma tunnen, et olen jõudnud punkti, kus pean välja mõtlema, mida tahan teha ja ma ausalt ei oska öelda, millal järgmise tennisematši mängin. Ma arvan, et teen tükiks ajaks pausi,» avaldas Osaka.

Hiljem tunnistas tennisist ühismeedias, et teda on pikalt vaevanud depressioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles