Ootamatult Eesti EM-koondisesse kutsutud nurgamees: olen teistest umbes kaks nädalat maas

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Nurgaründajate seis pole kiita. Lisaks Karli Allikule segab vigastus ka Märt Tammeru (vasakul) ja Robert Tähte.
Nurgaründajate seis pole kiita. Lisaks Karli Allikule segab vigastus ka Märt Tammeru (vasakul) ja Robert Tähte. Foto: Sander Ilvest

Keset võrkpalli EM-finaalturniiri Eesti koondisesse kutsutud Stefan Kaibald on ootamatult avanenud võimaluse üle väga rõõmus. 

Sündmused hakkasid hargnema kolmapäeva õhtul, mil mängus Läti vastu vigastas tõsiselt põlve nurgaründaja Karli Allik. Järgmiseks hommikuks oli selge, et tema turniir on läbi. Reageeriti kiirelt, medical joker'i reegli alusel liideti võistkonnaga Kaibald. 

24-aastane mängumees oli Saksamaal Königs Wusterhausenis valmistumas karjääri esimeseks välishooajaks. Võimaluse tekkides Kaibald aga kaks korda ei mõelnud. Laupäevaseks lahinguks Slovakkiaga oli ta juba platsil. 

«Sain üleeile õhtul kõne ja järgmisel päeval hakkasin kohe siia sõitma. Olin kursis, mis olukord koondises on. Mul oli väga hea meel, et kutsuti. Sellise rahva ees mängida on igal juhul tore,» ütles Kaibald. 

Ta käis ka episoodiliselt platsil, ent suurt muutust tuua ei suutnud. See on aga igati arusaadav, sest olukord saabus ootamatult. 

«Minu ettevalmistus oli teistest veidi erinev, olen umbes kaks nädalat maas. Aga tunne on okei,» märkis Kaibald, kes jääb rahule juba sellega, et teenis 3:2 võidumängus Slovakkia üle üldse võimaluse mängida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles