VIDEO Võrkpallikoondise kapten Ardo Kreek: täna oli võimalus Saksamaad üllatada, kuid kahjuks ei tulnud see ära

Postimees Sport
Copy

Eile võrkpalli EMil võiduarve avanud Eesti koondis tunnistas täna Saksamaa 3:0 paremust. Meeskonna kapten Ardo Kreek tunnistas, et tegelikult oli eestlastel võimalus olemas, kuid jäi midagi puudu.

Eesti näitas Saksamaa vastu üles võitlusvaimu, kuid punktideks jäi sellest väheks. Koondise kapten Ardo Kreek tõdes, et kohati oli täiesti nauditav mäng. «Kahjuks tulid meil mõned negatiivsed seeriad sisse ja sellise tasemega meeskonna vastu ei saa neid endale lubada. Nende hulgas oli ka lihtsaid palle, mille ise ära soperdasime. Peab natuke peeglisse vaatama,» lausus Kreek.

Kogenud temporündaja arvas, et Saksamaa on tegelikult võidetav vastane, kuid selleks peab kõik asjad õnnestuma. «Ma arvan, et isegi täna oli üllatusvõimalus, kuid kahjuks ei tulnud see ära.»

Kreek kiitis lõpuks vastast, kes suutis otsustavatel hetkedel paremini tegutseda. «Mängisime igas geimis 15 punktini korralikult, kuid seejärel panid nad servil või kuskil juurde. Me ei suutnud sellele pingele vastu saada ja lasime nad järele ning ka eest ära,» sõnas Kreek lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles