VIDEO Kert Toobalit asendav Robert Viiber: neid saapaid on raske täita, aga annan endast parima

Postimees Sport
Copy

Eesti võrkpallikoondise põhisidemängijaks on kerkinud Robert Viiber, kes alustas kolmandat kohtumist EMil järjest algrivistuses.

Viiber raputas kaotuses nii endale kui ka kaaslastele tuhka pähe. Otsustavatel hetkedel tehti tema sõnul liiga palju enda vigu. «Teada oli, et vastane on väga tugev, kuid pusisime nendega geimi keskpaikadeni ilusti. Seejärel tulid servimõõnad sisse, kus me vastu ei saanud. Samuti jäi rünnakutel lahendamata, oli see siis minu või ründajate viga. Sellise klassiga meeskonna vastu ei tohi neid juhtuda,» alustas Eesti koondise sidemängija.

Tegelikult on Viiberile väga suur vastutus õlule asetatud. Tal tuli ootamatult astuda Kert Toobalist vabaks jäänud kingadesse. «Eks neid on raske täita, aga annan endast parima. Ma sellele liiga palju ei mõtle. Ma tulen mängima ja annan endast parima. Minu kvaliteet on selline, Kerdi oma võib-olla oli enamat. Midagi pole teha, näeme, kuidas läheb,» jätkas Viiber.

Sarnaselt teistele koondislastele arvas ka Viiber, et sakslased olid võidetavad. «Kindlasti ja veel kodupubliku ees. Esimeses geimis neid võites ehk hakkavad ka veidi väristama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles