Peagi Eestit võõrustav Wales tuli Bale'i kübaratriki toel rongi alt välja

Karl-Joosep Küngas
Copy
Gareth Bale väravat tähistamas.
Gareth Bale väravat tähistamas. Foto: Evgenia Novozhenina/Scanpix

Kui Eesti peab täna maavõistlust Põhja-Iirimaaga, siis meie alagrupikaaslased MM-valiksarjas heitlevad punktide peale. Wales sõitis külla Valgevenele ning naasevad 3:2 võiduga, kuid kõik tuli äärmiselt keeruliselt.

Kohtumine algas Walesi jaoks ideaalselt, sest juba viiendal minutil viis Gareth Bale omad penaltist 1:0 juhtima. Poolajapausiks oli aga seis vastupidine, sest 29. ja 30. minutil löödi kaks palli Walesi väravavõrku.

Valgevene oli võidus kinni 69. minutini, kuid siis oli kohtunik taaskord sunnitud andma Walesi kasuks penalti. Seda läks taaskord sooritama Bale, kes kindlalt ka viigi jalule tõi.

Viimased minutid olid enamasti suunaga Valgevene värava poole ning nende waleslaste surve läks üha jõulisemaks. Walesile jäi ka selles kohtumises lõppsõna, sest kolmandal lisaminutil leidis Daniel James karistusalas markeerimata Bale, kes kübaratriki ära vormistas.

Valiksarja kaotusega Belgiale alustanud Wales tõusis tänase võiduga tagasi kolmandale positsioonile. Neil on kirjas võit lisaks Valgevene vastu ka Tšehhi vastu. Belgia ja Tšehhi mängivad veel täna õhtul omavahel.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles