Karjäärile joone alla tõmbav Räikkönen võib ikkagi jätkata Alfa Romeos

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: Hoch Zwei/SCANPIX

Soome vormeliäss Kimi Räikkönen teatas sel nädalal, et lõpetab pärast tänavust hooaega karjääri. Alfa Romeos sõitev soomlane võib ikkagi meeskonnas jätkata.

Alfa Romeo pealik Frederic Vasseur rääkis täna Räikköneniga ning pakkus mehele võimalust jätkata meeskonnas mentorina. Veel pole ühtegi lepingut sõlmitud, sest soomlane soovis veidi kõike kaaluda.

«Ma arvan, et see on hea, kui ta võtab aega pakkumise analüüsimiseks. Kindlasti tuleme mingil hetkel uuesti kokku ja mõtleme, kuidas edasi liikuda,» selgitas Vasseur väljaandele GPFans. «Mulle meeldib Kimi rohkem kui arvata võiks.»

Tegelikult peab Alfa Romeo peagi saama paika ka enda sõitjad järgmiseks hooajaks. Kui Räikkönen tõmbab karjäärile joone alla, siis teisel sõitjal Antonio Giovinazzil puudub leping järgmiseks aastaks.

Eeltööd juba aga tehakse ning Vasseur pöördus ka Mercedese piloodi Valtteri Bottase poole, kes võib pärast tänavust hooaega tippmeeskonnast lahkuda. «Ma ei saa midagi teile veel avaldada, kuid peagi on uudiseid tulemas küll. Näis võib-olla juba enne järgmist võidusõitu,» lõpetas Alfa Romeo pealik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles