Eesti treeneri EM-pronksist hoolealune avalikustas oma imelise keha saladuse

Postimees Sport
Copy
Khaddi Sagnia.
Khaddi Sagnia. Foto: Aleksandra Szmigiel/REUTERS/Scanpix

Tänavu märtsis Poolas Torunis toimunud kergejõustiku sise-EMil naiste kaugushüppes pronksmedali teeninud Khaddi Sagnia on muutunud paljude kergatleetikafännide lemmikuks ka tänu oma lihases kehale.  

Kui Ilta-Sanomati reporter Santtu Silvennoinen lausus rootslannale, et paljud fännid peavad tema keha ideaalkehaks, hakkas kaugushüppaja kergelt punastama. «Tänan kõiki, kes nii arvavad. Mõistagi olen oma kehaga rahul, kuna see ongi minu tööriist. Ma pean selle eest hoolitsema,» sõnas eestlanna Katrin Klaupi hoolealune. 

Ent mis on tema hea keha saladus? «Esiteks tuleb mul enda ema ja isa heade geenide eest tänada,» jätkas ta naerdes, ent lisas seejärel tõsisemal toonil. «Ma söön väga palju ning treenin veelgi rohkem. Kui sa tunned end õnneliku ja motiveerituna, siis tulevad tulemused iseenesest. Aga igal juhul tuleb leida õige tasakaal puhkuse, toitumise ja treeningu vahel.»

27-aastane rootslanna pani oma edukale hooajale kuldse punkti nädalavahetusel, kui krooniti 6.73ga riigi meistriks. «Tunne on imeline, sest tulemus oli niivõrd hea,» lausus nädal tagasi isikliku rekordi 6.93 peale viinud Khadia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles