Pärnu Sadam lisas koosseisu viimase pusletüki

Postimees Sport
Copy
Arturas Valeika.
Arturas Valeika. Foto: Erikas Ovčarenko/Scanpix

Pärnu Sadama korvpallimeeskond andis teada, et lõi käed 207 cm pikkuse Leedu korvpalluri Arturas Valeikaga, kes on enne hooaja algust viimane täiendus.

36-aastane kogenud leedukas mängis viimased neli aastat Rumeenia tippklubis Oradeas, mille ridades sai möödunud hooajal FIBA Europe Cupil kolmanda koha. Rumeenia meistrivõistlustel saadi kaela hõbedased medalid.

«Otsisime eesliini kogemust ja kvaliteeti juurde, olen tema tegemisi juba aastaid jälginud ja nüüd tekkis võimalus ta appi kutsuda. Väga hea pick and roll'i mängija rünnakul, pole tingimata skoorimasin, aga kindlasti aitab kogu meeskonda oma kogemuste ja mängutarkusega ning teeb teisi paremaks,» rääkis peatreener Rannula klubi Facebooki lehe vahendusel.

Ta lisas, et vaatamata vanusele endiselt liikuv ja atleetlik mängija, võimeline kaitses katma nii pikki kui lühemaid ja kiiremaid. Arturas on alati professionaalse suhtumisega heas füüsilises vormis ning Rannula loodab ta juba nädala lõpus peetavaks esimeseks kontrollmänguks platsile saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles