Jalgpallilegend Pele lausus viimaks rõõmusõnumid

Karl-Joosep Küngas
Copy
Brasiilia jalgpallilegend Pele.
Brasiilia jalgpallilegend Pele. Foto: CHRISTIAN HARTMANN/Scanpix

Brasiilia jalgpallilegend Pele on viimased nädal aega viibinud haiglas ning juba liikusid kuulujutud, et endine ründetuus on väga keerulises olukorras. Nüüd kommenteeris Pele viimaks ise enda olukorda ning andis kinnituse edukast operatsioonist.

Pele selgitas, mis õigupoolest toimus. Ta sõitis möödunud nädalal haiglasse, et seal sooritada planeeritud testid, mis olid koroonaviiruse tõttu veidike edasilükkunud.

«Möödunud laupäeval käisin operatsioonil, mille käigus eemaldati minu paremast käärsoolest kasvaja. Viimase avastasime juhuslikult möödunud nädalal toimunud uuringute käigus. Õnneks saan teiega nüüd taas suurt võitu tähistada. Saan taas laia naeratusega seda kirja kirjutada ja nautida elu armastava perekonna juures,» sõnas Pele sotsiaalmeedias.

Kohe pärast Pele avaldust tuli oma teatega avalikkuse ette ka tema ärijuht Joe Fraga. Ta sõnas väljaandele The Athletic, et 80-aastane jalgpallilegend tunneb end hästi, kuigi on haiglas pidanud viibima juba enam kui nädala.

«Kõik need erinevad testid võtavad oma aja. Ta ei tee neid kõiki ühe päevaga ära,» sõnas Fraga.

Pele on ainus jalgpallur, kes suutnud võita kolm MM-tiitlit. Ta triumfeeris Brasiilia koondisega nii 1958., 1962. kui ka 1970. aasta maailmameistrivõistlustel. Kokku jäi tema arvele Brasiilia koondises 92 kohtumisega 77 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles