Hamilton ülistas Mercedesest lahkuvad Bottast: mul on olnud nauding sinuga koostööd teha

Karl-Joosep Küngas
Copy
Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas.
Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas. Foto: HAMAD I MOHAMMED/Pool via REUTERS

Eile saabus viimaks oodatud teadaanne, et Mercedes otsustas Valtteri Bottasega koostöö jätkamisest loobuda. Soomlase meeskonnakaaslane Lewis Hamilton ülistas Bottast oma sõnumis.

Hamilton ja Bottas on Mercedeses sõitnud viimased viis aastat. Üheskoos on moodustatud ideaalne tandem, mis võitnud järejest juba neli MM-tiitlit nii sõitjate kui ka meeskondlikus arvestuses. Bottas tõi meeskonda selgelt rahu, kuna eelnevalt olid seal heidelnud Nico Rosberg ja Hamilton üksteisega raksu läinud.

Hamilton ei jätnud ka Bottast kiitmast, kui saabus teade, et soomlane tõesti meeskonnast lahkub. «Ta on olnud minu parim meeskonnakaaslane ning mul on olnud nauding ja au temaga koostööd teha,» alustas Hamilton.

«Sa oled muljet avaldanud oma kiiruse ja paindlikusega, kuid kõige enam tooksin esile, et oled minu silmis tõeline härrasmees. Oled imelisem kui sa arvatagi oskad ja ma tean, et sind ootab suurepärane tulevik,» jätkas Hamilton ülistust.

«Ma soovin sulle edu tuleviku tegemistes. Proovime tänavuse hooaja edukalt lõpetada, et saaksime kaheksandat meeskondliku MM-tiitlit tähistada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles