Argentina ründetuus kritiseeris tippklubi treeninguid: tahtsin varem tulla, aga kõik oli lukus

Karl-Joosep Küngas
Copy
Lionel Messi ja Sergio Agüero.
Lionel Messi ja Sergio Agüero. Foto: PILAR OLIVARES/SCANPIX

Aastaid Inglismaa kõrgliigas Manchester City särki kandnud Sergio Agüero siirdus tänavu suvel Hispaania jalgpallihiidu FC Barcelonasse. Seal aga ootasid teda üllatused.

Esmalt läks Agüero Barcelonasse teadmisega, et ta saab viimaks mängida ühes klubis enda koondisekaaslase ja hea sõbra Lionel Messiga. Peagi aga lahkus Messi juba Pariisi Saint-Germaini ning ka Agüero tulevik pole enam liiga selge.

Kui sellest pettumusest oli Argentina ründetäht üle saanud, siis hakkas ta end hooajaks ette valmistama. Ootamatul kombel ei kehtinud Barcelonas sugugi samasugused reeglid nagu Inglismaal. 

«Manchester Citys tulid kõik mängijad juba poolteist tundi enne treeningut harjutusväljakule või jõusaali. Siin on kombeks ainult pool tundi varem tulla. Ma soovisin aga kompromissi luua, et saabun tunnike enne, kuid kõik uksed olid lukus. Siin pole nõnda vara kedagi kohal,» sõnas Agüero.

Vigastusest taastuval Agüerol pole õnnestunud Barcelona ridades veel debüteerida. Manchester Citys kerkis ta igatahes tõeliseks legendiks, lüües 390 kohtumisega 260 väravat. See tähistab ka klubi rekordit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles