FOTOD ⟩ Ekstreemsed ilmastikuolud segasid Kreeka MM-ralli rajaluuret

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Martin Prokop jäi rajaluurel muda sisse kinni.
Martin Prokop jäi rajaluurel muda sisse kinni. Foto: Martin Prokop/FACEBOOK

Keerulised ilmastikuolud segasid täna sõitjatel Kreeka MM-ralliks valmistumist. Lisaks on maha sadanud vihm muutnud mõned kiiruskatsed väga mudaseks.

Täna käisid Kreeka MM-rallil osalevad ekipaažid rajaluurel, et tutvuda laupäeval sõidetavate kiiruskatsetega. Paraku mängisid rasked ilmastikuolud sõitjatele vingerpussi. Näiteks järjekorras seitsmenda Pavliani kiiruskatsega tutvumise ajal olid pilved madalal ja nähtavus kehv, mistõttu said sõitjad katse läbida vaid korra.

Korraldajad pikendasid seetõttu WRC-sõitjatele Pavliani kiiruskatse lahtiolekuaega, et nad saaksid teha ka teise läbimise. Probleeme oli ka kümnenda kiiruskatse Eleftherohoriga, kus autod jäid muda sisse kinni.

Tõenäoliselt ei muutu kümnenda kiiruskatse olud lähipäevil paremaks, sest ilmateade lubab tolles piirkonnas sadu ka kolmapäeval ja neljapäeval, kirjutab DirtFish.

Kreeka MM-rallil Ford Fiesta Rally2-autoga sõitev tšehh Martin Prokop jagas tänasest rajaluurest fotot, mis ilmestab hästi, kui keeruliseks mõned kiiruskatsed Kreeka MM-rallil kujuneda võivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles