Michael Schumacheri abikaasa jagas vormelilegendi kohta infot

Christopher Krutto
Copy
Michael Schumacher 2012. aastal Austinis koos naise Corinnaga.
Michael Schumacher 2012. aastal Austinis koos naise Corinnaga. Foto: LaPresse/Photo4/Scanpix

2013. aasta detsembris mägedes suusatades peaga vastu kivi kukkunud ja tõsise ajuvigastuse saanud vormelilegendi Michael Schumacheri tervise kohta pole viimastel aastatel väga palju räägitud. 15. septembril avaldatakse temast dokumentaalfilm, kus võtab sõna ka tema naine Corinna.

Schumacheri dokumentaalfilm on spordisõprade aasta üks oodatumaid filme, sest seal lubatakse avaldada uusi detaile tema tervisliku seisundi kohta. Ometi on juba praeguseks mingit infot välja lekkinud.

Prantsusmaa väljaanne Tele-Loisirs sai sellele ligipääsu ja avaldas mõned lõigud, mida Schumacheri naine filmis rääkis. «Ma ei ole kunagi süüdistanud jumalat selles, mis juhtus. See oli lihtsalt halb õnn ja võinuks kõigiga juhtuda. Muidugi igatsen teda iga päev, aga ma ei ole ainuke. Tema lapsed, pere, isa – kõik on tema ümber ja igatsevad Michaelit. Aga Michael on siin. Ta on teistsugune, aga ta on siin,» rääkis Corinna Schumacher.

«Me oleme koos ja elame kodus. Teda ravitakse ja teeme kõik, et tema olukorda paremaks saada ja teeme kõik, et ta tunneks ennast mugavalt ja tunneks pere sidet. Teeme kõik, mis saame, ja proovime perena edasi minna. Elu läheb edasi. Michael on meid alati kaitsnud ja nüüd me kaitseme Michaelit,» jätkas seitsmekordse vormel 1 sarja maailmameistri naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles