Tartu sai euromängudeks tugevdust ja leidis vigastatud Toobalile asendaja

Postimees Sport
Copy
Aleksander Eerma (keskel) TalTechi särgis.
Aleksander Eerma (keskel) TalTechi särgis. Foto: Mailiis Ollino

Viimastel hooaegadel TalTechi võrkpalliklubi ridades pallinud sidemängija Aleksander Eerma liitus möödunud nädalal Bigbank Tartu treeningutega ning esindab klubi algava hooaja esimeses pooles.

Kuna meeskonna põhisidemängija Kert Toobal taastub põlveoperatsioonist, oli vaja Ronald Järve kõrvale teist hea klassiga sidemängijat. Meistrite liiga mängud algavad juba 22. septembril Šveitsi klubi Amriswili vastu ja seega otsis klubi asendust Toobalile nii Eestist kui välismaalt, Eerma osutus parimaks ja kiireimaks võimaluseks, kirjutas meeskond oma Facebooki lehel.

Kokkulepe TalTechi ja Bigbank Tartu meeskondade vahel saavutati suhteliselt kiiresti. «Olen väga tänulik TalTechi meeskonna treenerile Janis Sirelpuule ja mänedžerile Uku Rummile, kellega läbirääkimised kulgesid kiiresti ja ladusalt,» sõnas Bigbank Tartu peatreener Alar Rikberg.

Toobalil kulub põlveoperatsioonist taastumiseks hinnanguliselt kolm kuud, seega võib kogenud mängumeest mõne aja pärast taas näha palliplatsil tartlaste mänguvankrit vedamas. Kahe klubi vahel sõlmitud kokkuleppe kohaselt on Eerma Bigbank Tartu meeskonna sidemängija kuni selle kalendriaasta lõpuni, alates 2022. aasta jaanuarist siirdub ta tagasi TalTechi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles