Verstappen: Russell muudab Hamiltoni elu põrguks

Postimees Sport
Copy
Max Verstappen.
Max Verstappen. Foto: Kenzo Tribouillard/AFP/Scanpix

Teisipäeval sai ametliku kinnituse juba telgitagustes pikemat aega liikunud kuulujutt, et praegu Williamsi F1 meeskonda kuuluv George Russell liitub järgmisest hooajast Mercedese meeskonnaga. Red Bullis sõitev Max Verstappen arvas, et Lewis Hamiltoni uus tiimikaaslane muudab briti elu põrguks.

23-aastasele Russellile on suurt tulevikku ennustatud juba pikemat aega. Sellest ei teinud saladust ka Verstappen, kellele teeb Hamiltoni uus tiimikaaslane kahtlemata heameelt. «Kui George saab endale Valtteri Bottase koha, siis muudab ta Lewise elu põrguks,» ütles hollandlane veel enne, kui Russelli uus töökoht kindel oli, vahendas Austria ajaleht Kronen Zeitung.

Russell on Mercedese roolis saanud sõita ühe Grand Prix, kui asendas eelmise aasta Bahreini etapil koroonaviirusesse nakatunud Hamiltoni. Toona oli ta lähedal poodiumikohale, kuid rehvipurunemine luhtas need lootused.

«Isegi Bahreinis, kus ta oli Hamiltoni asendaja, tõestas ta kohe, et on sama kiire kui Bottas,» lisas Verstappen. Mercedes sõlmis Russelliga kolmeaastase lepingu ning järgmisel hooajal saab temast seitsmekordse maailmameistri Hamiltoni tiimikaaslane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles