Venno negatiivse turniiri positiivsest poolest: fännid olid super ja noored said karastust (1)

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Oliver Vennol (vasakul) tuli sel EMil olude sunnil tegutseda ka vastuvõtjana.
Oliver Vennol (vasakul) tuli sel EMil olude sunnil tegutseda ka vastuvõtjana. Foto: Tairo Lutter

Eesti võrkpallikoondise diagonaalründaja Oliver Venno, kel olude sunnil tuli sel EMil täita ka nurgaründaja kohustusi, sõnas pärast 0:3 allajäämist Prantsusmaaga, et olümpiavõitjad lihtsalt võtsid klassiga oma. 

«Läksime nende vastu enda mängu mängima: keskendusimegi enda asjadele rohkem kui neile. Proovisime anda endast maksimumi, sest midagi ju kaotada polnud, ent võita palju,» lausus täna nelja punkti peale jäänud Venno ning lisas, et erinevalt eelmistest kohtumisest polnud olümpiavõitjate vastu ka mingit erilist üllatusvarianti. «Igasugused üllatused olid juba ära proovitud.»

Kahes esimeses geimis Eesti prantslastele liiga palju vastu ei saanud, kaotades need vastavalt 18:25 ja 17:25, ent kolmandas püsiti 15:16 seisuni veel mängus. Mille taha lõpp ikkagi jäi?

«Meil oli võimalik üks-ühe vastu rünnata, kuid nad olid kaitses lihtsalt tublid. Midagi pole teha, nad olid meist lihtsalt osavamad,» ei hakanud pommitaja imevastust genereerima.

Seega jäi Eesti koondisele koduselt EMilt näppude vahele üks võit ja neli kaotust, millega paraku jäädi D-alagrupis viimaseks. Kuidas sellist turniiri hinnata? «Eesmärki me ei täitnud. Eesmärgiks oli edasipääs ja see luhtus, kuid mis seal ikka. Tuleb edasi elada ja vaatab järgmine kord uuesti,» kostis diagonaalründaja ning tõstis seejärel esile ka Saku suurhallis valitsenud suurepärast atmosfääri. 

«See, mis tribüünidel toimus, oli kindlasti ülipositiivne. Eks oodata oligi, et seal on elavad inimesed ja see oli väga tore. Positiivne on ka see, et noored said ka päris suure karastuse sellise publiku ees mängimisega. Sellest saavad nad ainult julgust ja kogemusi juurde,» jätkas 31-aastane Venno, ega hakanud hetkel ütlema, kas tegemist oli tema viimase mänguga Eesti koondise särgis. 

«Seda ei oska öelda. Praegu kõigepealt puhkan ja siis lähen klubi juurde ära. Eks elu näitab,» kostis 201 korda rahvuskoondist esindanud pommitaja.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles