Tarva mure lahenes: peasponsor püsib virulaste selja taga

Margus  Martin
, reporter-toimetaja
Copy
Rakvere Tarva peatreener Martin Müürsepp saab eeloleval nädalalõpul tiimi eesotsas esimesed tuleristsed.
Rakvere Tarva peatreener Martin Müürsepp saab eeloleval nädalalõpul tiimi eesotsas esimesed tuleristsed. Foto: Ain Liiva

Eesti suurim toiduettevõte HKScan jätkab Rakvere Tarva korvpallimeeskonna peatoetaja rollis, teatas klubi ühismeedias.

HKScani Balti üksuse ja ühtlasi Rakvere lihakombinaadi juht Juha Ruohola kinnitas avalduses, et kohalikel spordisõpradel ja Tarva poolehoidjatel ei ole põhjust muret tunda.

«Oleme tõepoolest kokku leppinud, et toetame Rakvere Tarva korvpallimeeskonda sellel hooajal. Septembris lähevad mängud juba lahti,» rääkis Ruohola.

Tema sõnul sündis otsus tänu heale koostööle korvpallitiimiga. «Oleme rahul, et jätkame Tarva toetajana. Hoiame korvpallimeeskonnale pöialt ja soovime neile edu,» kõneles Juha Ruohola.

HKScani esindajal oli samuti sõnum Rakvere Tarva poolehoidjatele. Ta lausus: «Tarvas on hea ja edukas meeskond ja väärib kindlasti fännide toetust!»

Ruohola avaldas lootust, et jõuab ka ise algaval hooajal Kastani Arenale tiimile kaasa elama.

Rakvere Tarva mänedžer Arnu Lippasaar märkis, et HKScani ja Tarva koostöö jätkumine on meeskonna jaoks väga oluline. «Peatoetajast ei saa me üle ega ümber. Loobumine vahetult enne hooaega oleks andnud valusa löögi, sest HKScaniga samaväärset peatoetajat on keeruline üleöö leida,» tähendas ta.

Arnu Lippasaar lisas, et HKScani ja Tarva vahelistes kõnelustes oli oluline roll Rakvere linnapeal Triin Varekil. «Meie mure ei jätnud teda külmaks. Oleme linnapeale tänulikud, et ta vajalikul hetkel sekkus ja aitas kriitilist olukorda kiirelt lahendada,» rääkis Tarva juht.

Lippasaar tähendas, et HKScani kõrval kõnetab meeskonna edasine käekäik ka omavalitsusi. Vinni vald toetas Tarvast hiljuti 10 000 ja Rakvere linn 5000 euro suuruse summaga.

«Iga panus on meie jaoks oluline. Kokkuvõttes lisab see kindlustunnet, et jätkata varem tehtud plaanide kohaselt,» lisas ta.

Tarvas võõrustab karikaturniiri

Peatreener Martin Müürsepa juhendatav Rakvere Tarvas korraldab täna ja homme kodusaalis hooajaeelse korvpalli karikaturniiri Tarvas Cup.

Nelja meeskonna mõõduvõtul osalevad lisaks väljakuperemeestele Pärnu Sadam, TalTech ja USAst Eestisse saabunud Immaculate Sports. Viimase koosseisust leiab pallurid, kelle eesmärk on end kohalikele tiimidele tutvustada ja sobivusel mõnega neist algavaks hooajaks käed lüüa.

Tarvas Cupi poolfinaalides mängivad reedel kell 18 Immaculate Sports - TalTech ja kell 20 Tarvas - Pärnu Sadam. Pronksimatš on Rakvere spordihallis laupäeval kell 12 ja finaal kell 14.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles