Inglismaa koondise uueks juhendajaks saab Redknapp?

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harry Redknapp
Harry Redknapp Foto: SCANPIX

Eile õhtul Inglismaa jalgpallikoondise peatreeneriametist loobunud Fabio Capello asendajana nähakse Tottenhami juhendajat Harry Redknappi.

Inglismaa jalgpalliliit annab täna pressikonverentsi, kus selgitatakse, miks Capello lahkus ning keda tema kohale palgata soovitakse, vahendab Eurosport.

Briti meedia ja ka kihlveokontorid peavad äsja maksupettuse süüdistustest vabanenud Redknappi suurimaks soosikuks peatreenerikohale, kuid Redknapp ise pole kommenteerinud, kas ta huvituks sellest tööst.

Redknappi pooldavad ka mitmed mängijad, näiteks Wayne Rooney kirjutas Twitterisse: «Õudne, et Capello lahkus. Hea mees ja hea treener. Kindlasti peab asendaja olema inglane. Minu valik oleks Harry Redknapp.»

Capello võimalike järeltulijatena on veel nimetatud ka Martin O’Neilli, Jose Mourinhot, Alan Pardew’d, Roy Hodgsonit, Guus Hiddinkit, Arsene Wengerit ning praegu Inglismaa kuni 21-aastaste koondist juhendavat Stuart Pearce’i.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles