Reim: ma ei soovi Šapovalovi karjääri rikkuda, asi on vastupidine

Copy
Aleksandr Šapovalov tormab U19 koondise juunikuises mängus Leeduga vastaste värava poole.
Aleksandr Šapovalov tormab U19 koondise juunikuises mängus Leeduga vastaste värava poole. Foto: Facebook/EJL/Liisi Troska

Septembrikuu algus tõi Eesti jalgpallile rohkelt mitmesuguseid emotsioone. Tallinnas käis maailma edetabelit juhtiv rahvuskoondis, meestekoondis teenis kõva võitluse järel punkti Walesist, nende kahe sündmuse vahele jäi aga torm U19 koondises, kus peatreener Martin Reim heitis tiimist välja ründaja Aleksandr Šapovalovi. Postimehele antud pikemas usutluses ütles Reim, et A-koondisesse pürgivate mängijate süda peab asuma õiges kohas ja nad peavad olema valmis taluma kriitikat.

Saatuse irooniana on tegemist vanuseklassiga, kuhu kuulub ka teine talendikas ründaja, Milano Interi hingekirjas olev Oliver Jürgens. Kui nimekiri avaldati ja toodi välja ka mängijad, kes ühel või teisel põhjusel ei saanud sel korral koondisega liituda, polnud Jürgensit isegi ära mainitud. Trumm (Jürgens) on läinud, kas nüüd läksid ka pulgad (Šapovalov)?

Martin Reim, 5. septembril mängus Gruusiaga vahetasite poolajal Šapovalovi välja. Kas selgitasite talle, miks ta välja võtsite?

Poolajal ei pea selgitama ja mul polnud midagi öelda ka. Tähtsam on mängijatele anda infot, kuidas edasi mängida. Avapoolaeg oli keeruline ja olime hädas, tuli teha kiireid vahetusi.

Tagasi üles