Kauaihaldatud trofeega fännide ette ilmunud Messi: olen sellest väga kaua unistanud

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: Juan Ignacio Roncoroni

Argentina jalgpallikoondis alistas reedel MM-valikmängus 3:0 Boliivia, kuid võidust veelgi olulisem oli see, et pärast lõpuvilet said nad ühes fännidega tähistada suvist Copa America triumfi. 

Argentina lõpetas suvel Lõuna-Ameerikas oma 28-aastase võidupõua, kuid kuna turniir toimus koroonaviiruse tõttu suletud uste taga, ei saanud mängijad oma võidurõõmu fännidega jagada. 

See viga parandati nüüd 21000 pealtvaataja ees ning Argentina koondise superstaar Lionel Messi ei salanud, et tegemist oli väga erilise ja emotsionaalse hetkega.  «Unistasin sellest päevast väga kaua ning Jumal tänatud, et see lõpuks köitis. Mul pole lihtsalt sõnu, tänan kõiki nende heade sõnade eest. Milline imeline õhtu, ma tõesti nautisin seda. Lihtsalt unustamatu,» kirjutas ta Instagrami. 

Hiljem meediaga suheldes jätkas ta: «Ma ootasin seda tõesti väga-väga kaua. Ootasin ja unistasin sellest. See on ainulaadne hetk. Ühtegi paremat viisi tähistamiseks lihtsalt pole. Mu ema ja vend olid ka täna tribüünidel... nad on väga palju kannatanud, kuid täna olid nad siin tähistamas ja õnnelikud.»

Muideks, too Boliivia kohtumine oli Messi jaoks veel eriline, kuna seal tehtud kübaratriki toel möödus ta koondiseväravate arvestuses legendaarsest Brasiilia ründajast Pelest, tõustes nõnda Lõuna-Ameerika suurimaks väravatemasinaks.

Kolmekordse maailmameistri Pele saldoks sambamaa koondise eest jäi 77 väravat (92 mänguga), Messi on Argentina eest löönud nüüdseks 79 väravat (153 mänguga).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles