Mick Schumacher: annaksin kõik, et pidada üks isa-poja vestlus

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Mick Schumacher.
Mick Schumacher. Foto: MIGUEL MEDINA/AFP/Scanpix

Peagi Netflixis ilmavalgust nägev film Michael Schumacherist tõotab fännide jaoks tulla äärmiselt emotsionaalne. Näiteks toob Saksamaa väljaanne Bild esile seitsmekordse maailmameistri poja Micki soovi, pidada isaga üks südamlik vestlus. 

«Ma usun, et mõistaksime isaga teineteist praegu juba sootuks teistmoodi. Seda ainuüksi juba seepärast, et kõneleme praeguseks samas keeles: mootorispordi keeles. Meil oleks nii paljust rääkida,» sõnas 22-aastane Mick, kelle isa Michael elas 2013. aasta detsembris üle traagilise suusaõnnetuse. 

«See on mõte, millelt taban ennast kõige sagedamini. Annaksin kõik, et seda [vestlust] pidada,» jätkas tänavu Haasi vormelit rooliv sakslane. 

52-aastane Schumacher sai 2013. aasta detsembris suusaõnnetuses vigastada ning ta viidi meditsiinilisse koomasse. Aastate jooksul on tema tervisliku seisundi kohta avalikkuseni jõudnud vaid infokillud.

«Privaatne tähendab privaatset, nagu ta alati ütles. On väga oluline, et ta saaks jätkata oma privaatelu nautimist nii palju kui võimalik. Michael kaitses meid alati, nüüd kaitseme teda,» on tema abikaasa Corinna selgitanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles