VIDEO Eesti koondislaste ennastsalgav kaitsetöö valiti alagrupiturniiri parimaks

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Silver Maar.
Silver Maar. Foto: Sander Ilvest

Euroopa võrkpalliliit valis pärast alagrupiturniiri kõikide mängude peale viis kõige efektsemat pallivahetust. Nagu selgub, potsatas esikohale Eesti meeskonna imeline kaitsetöö, mille üks peaarhitekte oli Pärnu VK libero Silver Maar. 

«Näib, et žüriile on seekord kõige rohkem korda läinud ennastsalgav ja meisterlik kaitsetegevus. Esikohal meie Silver Maar, abistavas rollis Stefan Kaibald ja ülejäänud eesti poisid!» kirjutas Pärnu VK ühismeediasse.

Kõnealune pallivahetus toimus Eesti 13:19 kaotusseisus, kui meie mehed meeletu võitlusega ikkagi olümpiavõitja Prantsusmaa vastu punkti teenisid. Veidi hiljem vajas meie Maari käsi küll veidi tohterdamist, ent see käibki asja juurde. Rahvas tänas omasid ka marulise aplausiga

Võrkpalli EM jätkub juba täna Poolas ja Tšehhis toimuvate kaheksandikfinaalidega. Avo Keel ja Läti astuvad kuuekordse Euroopa meistri Itaalia vastu võitlustulle homme. 

Tänavune tšempion selgub 19. septembril Poolas Katowices. Nii finaal kui ka päev varem toimuvad poolfinaalid on nähtavad Postimehe ja telekanali Duo 5 vahendusel. 

Võrkpalli EMi kaheksandikfinaalid:

Poola–Soome

Venemaa–Ukraina

Prantsusmaa–Tšehhi

Sloveenia–Horvaatia

Holland–Portugal

Serbia–Türgi

Itaalia–Läti

Saksamaa–Bulgaaria

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles