VIDEO ⟩ Kahe väravaga Manchesteri naasnud Ronaldo: närveerisin meeletult

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Cristiano Ronaldo tööpäev: üks värav esimesel, teine teisel poolajal.
Cristiano Ronaldo tööpäev: üks värav esimesel, teine teisel poolajal. Foto: Phil Noble/Reuters/Scanpix

Tosina aasta järel taas Manchester Unitedi särgi selga tõmmanud Cristiano Ronaldo koju naasmine kujunes täpselt nii ilusaks, nagu fännid lootsid. Portugallane sahistas 4:1 võidumängus Newcastle Unitedi üle väravavõrku kahel korral ning ajas poolehoidjad säärasesse eufooriasse, et tuhanded jäid pärast lõpuvilet lihtsalt Old Traffordile ootama: äkki õnnestub sangarit veel korra silmitseda.

Hüüded «Tooge Ronaldo tagasi» kaikusid staadionikatlas ligemale tund aega, kuniks tunnelist taas üks peanupuke paistma hakkas. Punane särk oli vahetunud küll musta treeningvormi vastu, kuid mees oli õige. Eufooria sai jätkuda ning Ronaldol tuli väljaku kõrval lihtsalt seista, naeratada, lehvitada ja hetke nautida.

Kuigi 36-aastaselt on portugallane näinud (ja ka võitnud) rohkem kui enamik jalgpallureid maailmas, tunnistas koju naasnud kangelane, et Old Traffordil taasdebüteerimine võttis isegi temal jala värisema. «Olin enne kohtumist tohutult närvis. Ma ei osanud oodata, et fännid terve mängu minu nime laulavad. See vastuvõtt oli lihtsalt imeline,» vahendas BBC Ronaldo sõnu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles