Kalev/Cramo on võrreldes varasemaga hoopis uut nägu: võib tulla igalt poolt ja iga päev

Copy
Kalev/Cramo võib paugutada nii kolmeseid kui ka korvi alt. Fotol Kristjan Kitsing pärast järjekordset tabamust.
Kalev/Cramo võib paugutada nii kolmeseid kui ka korvi alt. Fotol Kristjan Kitsing pärast järjekordset tabamust. Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo alustas kodust korvpalli Meistrite liiga kvalifikatsiooni üllatavalt veenva võiduga, Portugali meister Lissaboni Sporting murti maha 86:69. Kuigi tegemist oli alles hooaja esimese ametliku mänguga, andis see võistkonnast hea ülevaate. 

Veel eelmise nädala lõpus rippusid Kalevi kohal rasvased küsimärgid. Leedus toimunud kontrollturniiril saadi kolm kindlat kaotust ja esitused olid üsna kaootilised. Nüüd, mõned päevad hiljem oli võistkond aga justkui ümber sündinud, rabati nii kaitses kui ka rünnakul. Mängijad hoidsid mõnusalt kokku. 

«Võrreldes Leedu turniiriga oli juba kõvasti parem. Aga ma ei ütleks, et see meile halb oli, pigem hea. Me küll kaotasime, ent nägime, kus tuleb teha paari päeva jooksul parandusi. Päev-päevalt ja nädal-nädalalt õpime üksteist üha rohkem tundma,» ütles kolmeseid 4/4 sopsanud ja 12 punkti kogunud Kregor Hermet Postimehele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles