Rootsi jalgpallur murdis porgandit süües lõualuu

Postimees Sport
Copy
Heerenveeni mängija Rami Kaib (vasakul).
Heerenveeni mängija Rami Kaib (vasakul). Foto: Via Www.imago-images.de/scanpix

Ajaloo jooksul on jalgpallurid saanud väga imelikke vigastusi, kuid 24-aastane rootslane Rami Kaib või võtta kummaliste traumade edetabelis esikoha. Hollandi klubi Heerenveeni kaitsemängija murdis porgandit süües lõualuu.

Kaib kuulus hooaja alguses Heerenveeni algrivistusse ja oli meeskonna põhiline vasakkaitsja. Augusti lõpus mees enam koosseisu ei mahtunud ning esialgu polnud meedias põhjustest juttu. Sel nädalal selgus aga, et Kaib on murnud lõualuu, põhjuseks porgandi söömine.

Tegelikult pole lugu nii koomiline, kui näib. Kaibi vaevas kerge lõualuu vigastus juba enne saatuslikku porgandiampsu. 24-aastane rootslane sai ühel kohtumisel löögi vastu lõuga, kuid ei teinud sellest numbrit ning jätkas treeningutega. Hollandi televisioonireporter Roelof de Vries avaldas, et vigastus süvenes väljaspool pallimuru.

«Kaib sai ühel kohtumisel korraliku löögi näkku. Ta jätkas mängimist ja treenimist ning muidugi ka söömist. Ühel päeval sõi ta porgandit, mis oli päris kõva ja ühel hetkel see murdus. Lõualuu oli katki, selle põhjustaski porgandi söömine,» ütles de Vries RTV Noordile.

«Ma pole elu sees sellist valu tundnud,» kommenteeris Kaib ise vahejuhtumit Rootsi jalgpalliportaalile fotbollskanalen.se. Kas tulevikus jätab ta porgandid oma toidulaualt kõrvale? «Arvan, et porgandit ei puutu ma enam pikka aega. Ilmselt kardan (nende söömist - toim.) elu lõpuni,» ütles rootslane naljatledes.

Meditsiiniportaalid teatavad, et alalõualiiges on üks liikuvamaid liigeseid inimese kehas, tehes üle 2000 liigutuse päevas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles