Davis Cupi avamatšis lähevad vastamisi Zopp ja Kremer

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: Toomas Huik

Eesti tennisemeeskonna kapten Peeter Lamp nimetas täna Eesti koondise üksik- ja paarismängijad eeloleva nädalavahetuse Davise karikasarja II grupi Euro-Aafrika tsooni esimese ringi kohtumiseks Luksemburgi meeskonna vastu. Üksikmängudes esindavad Eestit Jürgen Zopp (ATP 121.) ning Jaak Põldma (ATP 1137.), laupäevases paarismängus saadab kapten Lamp väljakule Mait Künnapi ja Zopi. Vladimir Ivanov vigastuse tõttu kaasa teha ei saa.

Luksemburgi meeskonna kapten Jacques Radoux loodab nii üksik- kui ka paarismängus meeskonna kõige kogenenumate mängijate peale, väikeriigi au asuvad kaitsma 30-aastased Mike Scheidweiler (ATP edetabelikoht puudub) ning Gilles Kremer (ATP edetabelikoht puudub).

Täna loositi ka reedeste üksikmängude järjekord. Algusega kell 14.00 tulevad esimesena väljakule Zopp ja Kremer, järgneb Põldma ning Scheidweileri vaheline mõõduvõtt.

Paarismäng peetakse laupäeval algusega kell 14.00, pühapäeval algusega kell 12.00 toimuvad ülejäänud kaks üksikmängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles