Tiimikaaslane paljastas: Messil on Pariisist juba kõrini

Postimees Sport
Copy
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA

10. august oli see päev, mil Lionel Messi Pariisi lennujaamas rahva ette astus. Toona polnud tal selle vastu midagi, kuid praeguseks on prantslased palluril vaikselt kopsu üle maksa ajamas. 

Vähemalt nii väitis tema klubi- ja koondisekaaslane Angel Di Maria hiljutises usutluses spordilehele Ole. 

«Kui Leo tuleb õhtust sööma, on alati mootorrattad või autod ümberringi. Siinsed inimesed on üldiselt väga viisakad ning kui me käime väljas sööma, siis nad jätavad su rahule, aga Leoga pole meil võimalik kusagil käia.» 

Rahu ei saa Messi sealjuures nautida ka kodus, kuna olude sunnil elab ta jätkuvalt Le Royal Monceau luksushotellis, mis on mõistetavalt vutifännide ja -ajakirjanike huviorbiidis. 

«Ta tahab ennast varsti ära tappa,» viskas Di Maria nalja, ent jätkas tõsisemalt. «See on esimene kord, kui ta midagi sellist (hotellielu - toim) kogeb ja see pole kerge.»

See kõik peaks aga varsti muutuma, sest koondisekaaslase sõnul on Messi kolimas Pariisi luksusrajooni Neuilly-sur-Seine'sse. «Ta vaatab sealt midagi. Leo (Leonardo Paredes, Messi klubi- ja koondisekaaslane - toim) elab temast 50 meetri kaugusel, seega saavad nad koos teed juua. Meie aitame teda ka: minu naine räägib palju Antoga (Messi abikaasa Antonella Roccuzzo - toim.) ning meie lapsed käivad samas koolis. Ciro (Messi noorim poeg - toim.) on kolmene ning minu tütre klassiõde. Nad saavad imeliselt omavahel läbi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles