Schumacheri abikaasa: ma pole kunagi jumalat süüdistanud, see oli lihtsalt ebaõnn

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Michael Schumacher suudlemas oma abikaasat Corinnat.
Michael Schumacher suudlemas oma abikaasat Corinnat. Foto: Gero Breloer

2013. aasta detsembris mägedes suusatades peaga vastu kivi kukkunud ja tõsise ajuvigastuse saanud vormelilegendi Michael Schumacheri tervise kohta pole viimastel aastatel väga palju räägitud. Homme, 15. septembril avaldatakse temast dokumentaalfilm, kus antakse mõistagi sõna ka sakslase abikaasale Corinnale.

«On ilmselge, et ma igatsen Michaelit iga päev. Ent ma pole ainus: ka lapsed, perekond, isa, kõik tema ümber, kõik igatsevad Michaelit,» vahendab Kronen Zeitung 52-aastase Corinna sõnu filmist.

«Ma pole kunagi süüdistanud jumalat selles, mis temaga juhtus. See oli äärmiselt halb õnn. Rohkem ebaõnne tal elus olla aga ei saa,» jätkas naine ning lisas, et vahetult enne Alpides toimunud õnnetust oli Michael talle öelnud: «Lumeolud siin pole ideaalsed, äkki võiksime Dubaisse lennata.»

Kuigi õnnetusest on möödas üle seitsme aasta, pole sakslase tervislik seisund avalikkusele teada. Schumacheri dokumentaalfilmi tegijad on lubanud siiski vormelitšempioni kohta avaldada uusi detaile. 

«Me elame ühiselt kodus ja teeme kõik endast oleneva, et Michael end aina paremini tunneks,» lausus Corinna Schumacher ligemale kaks tundi kestnud filmis ning heitis sealjuures valgust ka privaatsuse teemal. 

«Privaatne tähendab privaatset, nagu Michaelgi alati ütles. On väga oluline, et ta saaks jätkata oma privaatelu nautimist nii palju kui võimalik. Michael kaitses meid alati, nüüd kaitseme teda,» põhjendas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles