Martin Dorbek: sellise visketabavusega on lausa lust mängida

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Martin Dorbek (22).
Martin Dorbek (22). Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo kapten Martin Dorbek sõnas pärast Meistrite liiga eelturniiri poolfinaali 104:89 võitu Montenegro klubi Bari Mornari üle, et meeskond on pusletükid kenasti paika saanud.

Kalev/Cramo jaoks algas kohtumine tegelikult halvasti, sest kiiresti jäädi 0:11 kaotusseisu. «Algus oli natukene õnnetu jah. Meil olid kaitses mingisugused ebakõlad. Võtsime aja maha ja saime asjad paika,» lausus Dorbek.

Kalevlased saatsid täna teele 39 kaugviset, millest kukkusid sisse 21. Küsimusele, kas Dorbek mäletab üldse mängu, kus tema meeskond oleks nii palju kolmeseid tabanud, vastas ta: «Esimese hooga jään vastuse võlgu. Ma arvan, et oleme ennegi nii palju visanud, aga kindlasti on meile nii palju visatud.»

Mängu statistikast väärib esile tõstmist veel Kalev/Cramo 26 resultatiivset söötu. «Praegu on pall ilusti liikunud. Meil on kolmeseviskajaid – Hermet, Kitsing, Silinš. Nüüd näitasid ameeriklased, et nad ka viskavad. Loomulikult ka Haller, kui ta saab püssi paukuma. Pingilt on meil tulemas igasuguseid püsse. Täna näitasime seda. Nii on lust mängida,» ütles Dorbek.

Eelmisel nädalal sai Kalev/Cramo Leedus peetud kontrollturniiril kolm kaotust. Võrreldes nonde mängudega oli Kalev/Cramo justkui ümbersündinud. Kuidas on võimalik, et nädalaga mängupilt sedavõrd palju muutub?

«Kui nalja teha, siis sõber Reinar Hallik ütleb ikka, et esimese mängu annad ära. Aga kui tõsiselt rääkida, siis kompasime seal päris palju seal. Ega kõik asjad väga välja ei tulnud. Võib-olla on hea ka, et saime seal koslepi – mehed tulid näljasemalt turniirile. Õigel ajal tuleb kaotada, siis tuled siia ja hakkad lahmima,» vastas Dorbek.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles