Tallinna Karikas 2021 algab juba täna õhtul

Postimees Sport
Copy
TalTechi võrkpaallimeeskond ja nende mänedžer Uku Rummi (kõige paremal).
TalTechi võrkpaallimeeskond ja nende mänedžer Uku Rummi (kõige paremal). Foto: Gertrud Alatare / volley.ee

Nagu eelmiselgi sügisel, siis peetakse ka tänavu nii korvpalli kui võrkpalli ühendav hooajaeelne kontrollturniir Tallinna Karikas. Tänavune turniir ehk Tallinna Karikas 2021 leiab aset kolmes erinevas Tallinna spordihallis ja kahel erineval nädalavahetusel. Mängudega alustatakse juba täna õhtul Tallinna Ülikooli spordihoones, kui toimuvad naiste korvpalliturniiri poolfinaalid. Selle aasta turniir on pühendatud spordiseltsi Tallinna Kalev 120. aastapäevaks.

Meeste korvpalliturniiril on osalemas neli Paf Eesti-Läti liiga klubi, kui reedestes poolfinaalides lähevad Kalevi spordihallis vastamisi Tallinna Kalev – TalTech ning Tartu Ülikool Maks & Moorits – Rakvere Tarvas. Kohamängud peetakse samas saalis laupäeva õhtul.

Naiste korvpalliturniir algab poolfinaalidega juba neljapäeva õhtul Tallinna Ülikooli spordihoones ning omavahel lähevad vastamisi Tallinna Ülikool – OSK ja TalTech– Audentes. Seejärel saavad naised ühe päeva puhata ning laupäeval tullakse päeva esimeses pooles platsile Kalevi spordihallis enne meeste kohamänge, et selgitada kõigepealt kolmanda koha omanik ja seejärel karikavõitja.

Kahe meistriliiga ja kahe esiliiga tiimi osalusel toimuv meeste võrkpalliturniir peetakse kahel järjestikusel päeval, kui poolfinaalid toimuvad laupäeval ja kohamängud pühapäeval. Finaalipääsu eest lähevad heitlema TalTech – Tallinna Ülikool ja Tallinna Selver – LotusTimber/Neemeco.

Naiste võrkpalliturniiril osaleb sellel aastal 3 võistkonda, kes kõik osalesid ka eelmisel korral. Karika nimel asuvad võistlema: Tartu Ülikool/Bigbank, Audentese SG/Noortekoondis ja Tallinna Ülikool/Kikas.

Mullu võitis Tallinna karika meeste korvpalliturniiri BC Kalev/Cramo, kes sai Tallinna Kalev/TLÜst jagu tulemusega 85:77. Naiste turniiri parim oli Tallinna Ülikool, kes mängis finaalis üle OSKi. Meeste võrkpalliturniiril oli edukaim Tallinna Selver, kes sai neljas geimis jagu Tartu Bigbankist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles