Suninen koostööst Hyundaiga: see võimalus tuli täiesti ootamatult

Christopher Krutto
Copy
Teemu Suninen.
Teemu Suninen. Foto: Teemu Suninen Facebook.

Hiljuti M-Spordiga koostöö lõpetanud soomlane Teemu Suninen lõi käed Hyundaiga ja tuleb nende Rally2 masinaga Hispaania rallil rajale. Sunineni enda sõnul tekkis see võimalus ootamatult.

Eile selgus, et Suninen on löönud üheks ralliks käed Hyundaiga ja esindab Hispaania rallil nende WRC2 klassi meeskonda. Ta asendab Oliver Solbergi, kes saab taas võimaluse WRC-auto roolis. Sunineni tiimikaaslane on tema kaasmaalane Jari Huttunen.

«See tuli mulle endale ka üllatusena. Nädal tagasi poleks ma veel sellist asja uskunud. Hyundai võttis ühendust ja järsku oli meil võimalik see võimalus ära kasutada. Kataloonias oli võistlejate tähtaeg peale esimest kontakti kiirelt sulgemas ja pidime suhteliselt ruttu otsustama,» rääkis soomlane Rallit.fi-le antud intervjuus.

Suninen ei pidanud kaua mõtlema, sest läbi Hyundai Rally2ga sõitmise võiks tekkida võimalus naasta WRC-auto rooli. «Seni on meil kokku lepitud ainult üks ralli, aga tulevikust veel räägime. Kui näitan häid tulemusi, siis võib tulevik teine olla. On tore, et Hyundai minuga ühendust võttis,» ütles rallisõitja.

Soome MM-rallil tuleb Suninen rajale Volkswagen Polo GTI R5ga. Tema osalemisele pani õla alla tänavu Egon Kauri suursponsoriks olev Markku Rautio.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles