Endine tippründaja: Lionel Messi muutis PSG nõrgemaks

Postimees Sport
Copy
PSG võimas ründeliin: Neymar (vasakult esimene), Kylian Mbappe ja Lionel Messi.
PSG võimas ründeliin: Neymar (vasakult esimene), Kylian Mbappe ja Lionel Messi. Foto: Kenzo Tribouillard/AFP/Scanpix

Kolmapäevases Meistrite liiga kohtumises Club Bruggega 1:1 viigi mänginud Pariisi Saint-Germain on sattunud spordiavalikkuse surve alla. Endine Inglismaa koondise ja kauane Liverpooli ründaja Michael Owen arvas, et Lionel Messi saabumine PSG-sse on muutnud klubi nõrgemaks.

Kui Messi liitumine PSG-ga teatavaks tehti, siis arvasid klubi fännid, et viimane pusletükk on paigas ja alanud hooajal võidetakse esmakordselt Meistrite liiga. Enne Argentina tähtmängijat olid juba Pariisis Kylian Mbappe ja Neymar. Need kolm meest moodustavad paberil maailma kõige parema ründekolmiku.

Owen ütles pärast viigmängu, et kuigi teoorias on Prantsusmaa meistri ründeliin tugev, siis reaalsuses ollakse võrreldes eelmiste aastatega nõrgemad. «Kui palju me ka nende üle ei lahmiks, tegemist on individuaalselt fenomenaalsete mängijatega,» ütles Owen alustuseks.

«Aga nemad kolm koos muudavad PSG nõrgemaks. Ma ei saa aru, miks nad on Meistrite liiga üks favoriite. Ma arvan, et Inglismaa meeskonnad on neist kaugelt üle,» ei varjanud inglane oma meelestatust.

PSG ainsa värava lõi kolmapäevases kohtumises Ander Herrera, kui pariislased 15. minutil juhtima asusid. Brugge kapten Hans Vanaken sahistas väravavõrku 12 minutit hiljem ja rohkem väravaid kohtumises ei löödudki. 28. septembril võõrustab PSG teise vooru kohtumises mullust Meistrite liiga finalisti Manchester Cityt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles