Valjud lambad sundisid Cristiano Ronaldot kolima

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldo jalgpallimurul.
Cristiano Ronaldo jalgpallimurul. Foto: Laurent Lairys/LPS via ZUMA Press/Scanpix

Manchester Unitedi ründaja Cristiano Ronaldo otsustas koos perega kohvrid pakkida ja Inglismaal kodu vahetada. Põhjuseks valjuhäälsed lambad, kes superstaari und segasid.

36-aastane jalgpallitäht jõudis alles ennast koos naise ja nelja lapsega uues häärberis sisse sättida, kuid vaid mõni päev hiljem tuli elukohta vahetada. Põhjuseks niidul määginud lambad, kes Unitedi ründaja und segasid.

27-aastane Ronaldo partner Georgina Rodriguez avaldas Instagramis ka postituse, kus on näha, kuidas lastega lammaste juures aega veedeti.

Ronaldo perekond jõudis seitse miljonit eurot maksvas eluasemes elada napilt nädala. «Kinnisvara oli ilus ja asus maalilises kohas, kuid asus lammastele väga lähedal, mis tegid hommikul palju lärmi,» ütles allikas The Sunile.

Nüüd kolis Ronaldo 3,5 miljonit eurot maksvasse majja Cheshires, kus on olemas bassein, kino, neljakohaline garaaž ja patrullivad turvamehed. Uus eluase asub ööklubidele võrdlemisi lähedal, kuid maja ümber paiknev aed eraldab selle kenasti kärarikkast keskkonnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles